Over ons

De oprichter van Kelder Advies en Bemiddeling, Werner W. Kelder, is in april 1996 gestart in de verzekeringsbranche. Vanaf dat moment is hij zich gaan ontwikkelen als een allround adviseur.
Heeft zijn verplichte Wft-diploma's en is hij Erkend Hypotheek Adviseur. Elk jaar volgt hij de Permanente Educaties om zijn diploma's gestand te houden. Aansluiting bij de AFM en Kifid is een vanzelfsprekendheid.

Daarnaast volgt hij bij diverse maatschappijen elk jaar diverse workshops om steeds maar weer kennis te vergaren. Niets is zo veranderlijk als de financi�le wereld.

Ook heeft Werner Kelder vanaf 1996 een goede relatie opgebouwd met zijn klanten en bestaat zijn klantenkring uit tevreden en klanten aanbrengende relaties.

U als goede relatie van Kelder Advies en Bemiddeling kunt altijd bij hem terecht voor een betrouwbaar en deskundig advies.

Stuur een mail naar info@kelderadvies.eu óf bel naar 0630365413 voor meer informatie.

Kelder Advies en Bemiddeling is gespecialiseerd in hypotheken, verzekeringen (zoals levens-, schade- en arbeidsongeschiktheidverzekeringen), vermogensbeheer, leningen en zakelijke voorzieningen.

Hieronder treft u een aantal links van instanties, waarbij wij zijn aangesloten.